Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Janou Rubin próbajátékon Nyomtatás E-mail
Írta: albakosar.hu   
2010. szeptember 07.

ImageJanou Rubin négy évig Amerika egyik leghíresebb egyetemén a UCLA-n kosarazott, olyan csapattársak között, akik ma már mind az NBA-ben játszanak. Csapattársai voltak: Jordan Farmar (Lakers), Darren Collison (Hornets), Trevor Ariza (Rockets), Aron Afflalo (Nuggets), Jason Kapono (76ers), Matt Barnes (Magic). A 28 éves, 194 cm magas hátvéd több napos tesztelésre érkezett az Albacomp csapatához, valószínű pályára lép a hét második felében megrendezésre kerülő (szeptember 9-11.) nyíregyházi Grand Spedition Kupán. Rubin-nak tavaly az amerikai ABA ligában 25 pont, 8 assziszt és 6 lepattanó volt az átlaga.

 
Több, mint negyedszázada volt három Vidis a válogatottban Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 07.

ImageA legutóbbi válogatott mérkőzésen (Svédország ellen) három Videoton-játékos szerepelt a kezdőcsapatban. Miután Lázár, Lipták és Elek egyaránt jó teljesítményt nyújtott, esélyük van arra, hogy kedden Moldova ellen is pályára küldi őket Egervári Sándor. Három Videoton futballista legutóbb 1984. augusztus 21-én, a Népstadionban (Svájc ellen) 3-0-ra megnyert meccsen játszott a válogatottban. A szövetségi kapitány, dr. Mezey György volt. A mexikói világbajnokság egy hónappal később kezdődő selejtezőire készülő csapatban Disztl Péter harmadszor, Disztl László másodszor, Csuhay József pedig hatodszor volt válogatott.

Tovább...
 
Győztes visszatérés Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 07.

ImageKristina Trishchuk 2009. november közepe óta első bajnoki mérkőzését játszotta, és rögtön tíz góllal segítette győzelemre csapatát, az Alcoa FKC RightPhone-t a Békéscsaba ellen. Kristina azonban óva int attól, hogy a Siófokot könnyebb ellenfélnek könyveljék el: „Az ilyen meccseket a legnehezebb megnyerni“ – figyelmeztet az orosz átlövő.

Tovább...
 
MOL Liga: Az Újpest ellen megkezdődik a sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 07.

ImageAz Újpest elleni mérkőzéssel hazai környezetben kezdi meg bajnoki szereplését a MOL Ligában csapatunk, kedden, 19 órai kezdettel. Két fiatal, de teljesen ellentétes hátterű együttes csap össze az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. - Egy év kihagyást követően visszatér a MOL Ligába a fehérvári jégkorongcsapat, aminek azért is van óriási jelentősége, mert ezúttal valódi átjárás várható az EBEL- és a farmcsapat között, ami a fiatalok fejlődésén túl hatalmas motivációt is jelent. Farmcsapatunkat természetesen feltörekvő, tehetséges fiatalok alkotják, akik talán már nem is számítanak annyira rutintalannak a sportágban.

Tovább...
 
"Éreztem az erőt a csapatban!" Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 06.

ImageA tizenegy-gólos Tilinger Tamara igazi vezéregyénisége volt az Alcoa FKC RightPhone együttesének a Békéscsaba ellen 38-31-re megnyert bajnokin. Pumi, aki először töltötte be a csapatkapitányi tisztet tétmeccsen, közvetlenül a mérkőzés után osztotta meg velünk a benyomásait a fantasztikus győzelemről…

Tovább...
 
A Graz is kipipálva - tornagyőztes a csapatunk! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 06.

ImageA Ljubljana elleni fölényes győzelem után immár a döntő várt a fehérvári hocky csapatra az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán, s a lelkes közönségnek ezúttal sem kellett csalódnia. A kék-fehérek magabiztosan játszva 3-0-s győzelmet arattak. - em teketóriázott csapatunk: két perc tizenegy másodperc elteltével Vas Márton révén megszerezte a vezetést a hazai együttes a Graz ellen, megadva ezzel a döntő mérkőzés alaphangját. Ez a bátor kezdés aztán a továbbiakban érvényes volt a Weinstock-legénységre, ami több helyzet kialakításában mutatkozott meg.

Tovább...
 
Vereséget szenvedett az utánpótlás-válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. szeptember 05.

Nem sikerült a bravúr, a magyar U21-es válogatott Székesfehérváron 1-0-s vereséget szenvedett Walestől. - Ezzel matematikailag is eldőlt, hogy válogatottunk már nem lehet csoportelső, a brit csapat utolsó, Olaszország elleni meccsétől függetlenül Magyarország előtt végez. A Sóstón rendezett találkozón a három Vidis kerettag közül Gosztonyi került a kezdőbe, míg Lencse és Szakály a kispadon kapott helyett. Róth Antal csapata jól kezdett, de az első félidő közepére elfogyott a lendület, és a folytatásban már nem tudtunk a fehérmezes vendégek fölé kerekedni.

Tovább...
 
Végre kijött a lépés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 05.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 kitűnő játékkal rukkolt elő az Olimpija Ljubljana ellen az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna nyitónapján, és ez remek eredménnyel párosult: 6-1-re győztük le szlovén riválisunkat. - Látványos és megható élőképpel készült a fehérvári szurkolótábor: "Légy alázatos" - szólt az intelem, természetesen Ifj. Ocskay Gábor sportemberi nagysága előtt tisztelegve. A Sapa Fehérvár játékosai az első perctől kezdve rendkívül elszántan és motiváltan jégkorongoztak, így felettébb nagy iramban és izgalmasan kezdődött a mérkőzés.

Tovább...
 
A képzésen a hangsúly Nyomtatás E-mail
Írta: cornexi.hu   
2010. szeptember 03.

ImageA bajnoki rajt egyúttal az utánpótlás-csapatok számára is a tétmérkőzések sorozatának a kezdetét jelenti. Az Alcoa FKC ifjúsági csapatánál Németh Gábor személyében a játékosokat jól ismerő, nagy tapasztalattal rendelkező szakember vette át az edzői feladatokat. Gábort a felkészülési időszak alatt szerzett benyomásairól kérdeztük…

Tovább...
 
Jelentős támogatóra leltünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Káldor Márk   
2010. szeptember 03.

ImageÉvek óta visszatérő gondot jelentett, hogy nem állt kellő anyagi alapokon röplabda szakosztályunk, ám szeptember 2.-a mérföldkövet jelent kis egyesületünk életében. Ami eddig jó ideje a levegőben lógott – eljött a pillanat: a csapatunknak új neve van! A MÁV Előre SC egyéves névszponzori szerződést kötött a Pro Patria Electronics Zrt.-vel, melynek értelmében, az októberben kezdődő új idényben MÁV Előre-Pro Patria néven szerepelünk.

Tovább...
 
Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. szeptember 03.

ImageSzombaton és vasárnap kerül sor az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornára, amelynek keretében idén is az Olimpija Ljubljana, a Vienna Capitals és a Graz 99ers látogat Székesfehérvárra. A tornát tavaly megnyerte a Sapa Fehérvár, idén is ez a cél. - Az impozáns Giusto Étteremben tartott sajtótájékoztatót a Sapa Fehérvár. Ennek fő témája természetesen a hétvégi torna volt. Tóth István, az Alba Volán Zrt. vezérigazgatója beszédét Ocskay Gáborra emlékezve nyitotta.

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5644 - 5654 / 7442